DET GODA VÄRDSKAPET I FOKUS

Jobb sommaren 2016

Din profil som kock

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kockyrket. Du känner en stor kärlek för matlagning, är utåtriktad, stresstålig, prestigelös och förstår vikten av att arbeta efter ett koncept. Egenskaper som skaparglädje, ansvarskänsla och bra ordningssinne är en del av din personlighet. Du ser också att ett bra samarbete mellan medarbetarna i köket och restaurangpersonalen är en självklar del i kedjan för att i få en nöjd gäst på Idö Skärgårdskrog.

Ansökan

Maila din CV och jobbansökan som kock tillsammans med referenser till Helene Nilsson

Din profil som serveringspersonal

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av servitöryrket. Du förstår vikten av att sätta gästen i främsta rum, det vill säga som om han / hon vore gäst i ditt eget hus. Du är utåtriktad, stresstålig, prestigelös och ordningsam. Du förstår vikten av att arbeta efter ett koncept där inskaffad kunskap om den mat och dryck vi serverar och om den historiska plats vi verkar på, blir en del i det goda värdskapet. Du ser också att ett bra samarbete mellan restaurangpersonalen och köket är en självklar del i kedjan för att i få en nöjd gäst på Idö Skärgårdskrog.

Ansökan

Maila din CV och ansökan som serveringspersonal tillsammans med referenser till Helene Nilsson

Att vara personal på Idö

Du som jobbar på Idö hamnar i ett trevligt gäng med god ton och bra samarbetsvilja. Löneersättning sker enligt kollektivavtal,. Anställningsavtal tecknas med samtliga och du jobbar enligt en förutbestämt schema. Innan du börjar din anställning får du en internutbildning gällande vårt koncept, menyer och vinlistor samt om Idös historia.

Enkelt sommarboende

Du som jobbar på Idö Skärgårdsliv har tillgång till enkelt sommarboende tillsammans med övrig personal.